Wat anderen over Marian zeggen

Lieve Marian, dank je wel voor de mooie reading die je bij mij hebt gedaan. Jij werkt vanuit je hart en op een hele natuurlijke manier. Ik voelde mij heel fijn en veilig bij jou. Tijdens de reading heb je mij nieuwe inzichten gegeven over waar ik op dat moment stond en ook over wat ik kan. Dank je wel voor deze mooie ervaring. 

Nazanin

Dit was mijn eerste kennismaking met readings. Marian wist een prettige en vertrouwde sfeer te creëren en liet mij zien wie ik ben, hoe ik te werk ga en waar mijn ontwikkeling kan liggen. Veel input over mijn huidige situatie en voor een volgende stap! Heel waardevol! 

Harry

Als therapeut is het van essentieel belang om ook goed voor jezelf en je eigen innerlijke groei te zorgen. Het was zo bijzonder accuraat. Het schijnt voor mij licht op iets wat mijn verdere aandacht nodig heeft om een situatie in mijn leven te transformeren. Het mooie is dat ik door deze persoonlijke ervaring ook veel beter kan zien hoe mijn clienten baat kunnen hebben bij een reading 

Petra

De reading gaf mij waardevolle eye openers die mij lieten zien waar ik sta en welke belemmeringen ik had om te groeien. Door de reading ben ik mij bewuster van mijn eigen kracht.

A

 

Tijdens de reading kwam er veel naar voren wat “de spijker op zijn kop” sloeg en het was herkenbaar. Doordat ik het mij nu bewust ben, kan ik verder groeien.

E

Ik ervaar Marian als een rustgevend en vriendelijk persoon en als reader als zeer kundig en geduldig. Ze neem echt de tijd om zorgvuldig te achterhalen hoe ze het beste informatie kan teruggeven. Ik vond dat heel erg fijn. Ik heb door de duidelijke beschrijvingen veel gehad aan de reading. Het gaf mij inzicht in het proces waar ik zat en dus de motivatie om tot actie over te gaan.

Ronald